Aluhal

ONEINDIG VERLENGBAAR

Ben je op zoek naar een veelzijdige en ruime locatie voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft, festival of speciaal evenement? Zoek niet verder! Onze aluhallen zijn dé ideale keuze voor jouw behoeften. De aluhal heeft een breedte van 5, 10, 15 of 20 meter en is oneindig verlengbaar. Ze bieden de perfecte ruimte die aanpasbaar is aan elk evenement.

DOWNLOAD DE BROCHURE

De cappuccino kleurige aluminiumhal heeft een aluminiumconstructie en is voorzien van cappuccino dakzeil. Indien gewenst met cappuccino zijzeilen leverbaar. Ideaal voor bedrijfsfeesten, bruiloften, etc. De aluminiumhal is in meerdere formaten leverbaar en oneindig (tot 60 MTR) verlengbaar. Naast zijzeilen is er ook de mogelijkheid tot gebruik van deuren en panelen.

Ruimte en Flexibiliteit:
Of je nu een intiem samenzijn of een grootschalig evenement organiseert, onze aluhallen bieden de ruimte en flexibiliteit die je nodig hebt. Geen zorgen meer over ruimtebeperkingen!
Kwaliteit en Stabiliteit:
Met zorgvuldige aandacht voor detail worden onze aluhallen opgebouwd. Ze worden bevestigd met pinnen of verankerd via robuuste vloerdelen (zwaarlast vloerdelen). De zwaarlastvloerdelen worden waterpas geplaatst.
Stijlvol Ontwerp:
Onze aluhallen zijn uitgevoerd in een elegante cappuccino kleur, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer die past bij elke gelegenheid. Voeg een vleugje stijl toe met een chique veranda en/of houten panelen mét of zonder glas. Kies voor een boog- of nokdak voor de perfecte sfeer!
Afmetingen 10 meter aluhal NOKSPANTZijhoogte 3,00 MTRNokhoogte 4,78 MTR
Afmetingen 10 meter aluhal BOOGSPANTZijhoogte 3,00 MTRNokhoogte 4,45 MTR
Afmetingen 15 meter aluhal NOKSPANTZijhoogte 3,00 MTRNokhoogte 5,59 MTR
Afmetingen 15 meter aluhal BOOGSPANTZijhoogte 3,00 MTRNokhoogte 5,21 MTR
Afmetingen 20 meter aluhal NOKSPANTZijhoogte 3,00 MTRNokhoogte 6,40 MTR
Afmetingen 20 meter aluhal BOOGSPANTZijhoogte 3,00 MTRNokhoogte 6,06 MTR

Eenvoudig en Praktisch:
Bij Rent2Event begrijpen we dat elk detail telt bij het plannen van een evenement. Onze aluhallen zijn ontworpen om jouw planning gemakkelijker te maken en tegelijkertijd een hoog niveau van comfort en elegantie te bieden.

Koffie?
Neem gerust contact met ons op en kom langs voor een gezellige kop koffie. Samen bekijken we graag de mogelijkheden voor jouw perfecte evenement!