Pagodetent

VOOR EEN CHIQUE UITSTRALING

De pagode tent is onmisbaar als je je feest een sjieke uitstraling wilt geven. Gebruik de pagode als losse tentjes, als ingang aan de aluhal of koppel meerdere pagodes voor een geheel.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Onze pagodetenten zijn luxe en representatief, een blikvanger op je feest of evenement. Deze tent heeft een zelfdragende aluminium constructie waarvan het geheel in cappuccino kleur is. Daarnaast is het bij elke wand mogelijk om het zeil open te maken en als een gordijn opzij te schuiven. Op deze manier kan je dus alle kanten op.

Alle zeilen zijn uitgevoerd in brandvertragende kwaliteit. De verschillende pagodetenten zijn onderling te koppelen met elkaar maar ook aan te sluiten op bijvoorbeeld de aluminiumhal.

De pagode kan inclusief bijpassende vloer worden gehuurd. Voor elke situatie gebruiken we een passend systeem.

BreedteLengteOpp.HoogteKleurPersonen staand*Personen zittend*
3 m.5 m.15 m22.30/5.20Cappucino+/-158
5 m.5 m.25 m22.30/5.20Cappucino+/-2516
*Het aantal personen dat de pagode kan huisvesten is een berekend volgens de NEN (certificering-instituut) en een indicatie en onder andere afhankelijk van de gekozen vorm en de inrichting (bv. dansvloer, bar, podium, garderobe). Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
Keuze (5×5 meter)Prijs*
Prijs 1 tent€295 p.s.
Prijs 2 tenten€265 p.s.
Prijs 3> tenten€235 p.s.
*Huurprijs is excl. vloer, reiskosten (km prijs € 1,25 ex btw per gereden km) en reistijd. Prijs inclusief op-, & afbouw. Pennen slaan op risico van de klant.