Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Samenwerken is de sleutel tot succes!

“Samenwerken is de sleutel tot succes!”

Rent2Event zet in op samenwerking met diverse partners om een breed scala aan diensten te kunnen leveren. Deze partners spelen een cruciale rol in het verrijken van onze aanbiedingen en het bieden van uitgebreide oplossingen voor verschillende behoeften. We stellen graag enkele van onze gewaardeerde partners aan je voor:

Dé specialist in de verhuur en verzorging van professionele audiovisuele apparatuur

Core AV

Rent2Event werkt nauw samen met Core-AV, dé specialist in de verhuur en verzorging van professionele audiovisuele apparatuur. Of het nu gaat om congressen, presentaties, vergaderingen, bedrijfsevenementen, theaters, beurzen, of live-streams, Core-AV voorziet in alles wat je nodig hebt. Van projectors, LED/span/LCD-schermen, laptops, video-switchers, afkijkschermen, presenters, camera’s, tot geluidsinstallaties, mixers, en microfoons.

Check de website!

Meubilair & aankleding voor jouw evenement of bruiloft

Happy Vintage

Stap binnen bij Happy Vintage, de verhuurspecialist voor meubilair en aankleding van evenementen en bruiloften. In het uitgebreide assortiment vind je de meest charmante meubels en accessoires, variërend van vintage tot modern. Hiermee wordt jouw event of bruiloft niet alleen sfeervoller, maar ook persoonlijker. Zoek je specifieke items die niet op de website van Happy Vintage staan? Aarzel niet om contact met ze op te nemen; Jenny en haar team staan klaar om samen met jou iets bijzonders te regelen. Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Check de website!